Božićne igrice za mobitel

Ovo je najljepše doba godine! Ako vrtite palčeve čekajući Djeda Mraza, prikupili smo neke od najboljih božićnih igara za igranje na Androidu i iOS-u.

Bilo da se radi o vođenju svečane farme, uređenju doma ili pečenju badnjaka, ove mobilne igrice s božićnom tematikom za Android i iOS sigurno će vas održati u prazničnom duhu. Zato obucite svoj najsjajniji džemper, okačite čarape i zaronite u zabavu.

Božićne igrice za mobitel

Ako imate djecu, oni bi mogli ostaviti kolačiće za Djeda Mraza na Badnje veče. Do tada, igrajte ovu odličnu igricu. U Božićnom kolačiću prevlačite prstom i dodirujete kako biste poredali kolačiće tako da se podudaraju ili kombinuju. Cilj je očistiti ploču što je prije moguće.

Ako ste već igrali Candy Crush Sagu, trebali biste znati šta možete očekivati ovdje. Sa preko 2500 nivoa i posebnim događajima i izazovima na putu, ima dovoljno u ovoj igrici izaova da budete dobro zauzeti do nove godine.

Preuzmi Android | iOS

Farm Snow

Ova igra vam omogućava da posjetite Djeda Mraza na njegovoj farmi na Sjevernom polu i pravite snjegoviće, pravite poklone i brinete o čarobnim životinjama. Morat ćete izgraditi fabrike igračaka i uzgajati drveće ako želite da vaša farma bude spremna na vrijeme za veliki dan.

Farm Snow je igra za gradnju gradova, što znači da trebate dodirnuti da biste izgradili i prikupili stvari. Čekanje da se zadaci završe u stvarnom vremenu može biti teško, ali dodani božićni šarm bi trebao pomoći.

Preuzmi  Android | iOS

Christmas Solitaire

Naravno, možete igrati običan pasijans na svom pametnom telefonu, ali nije na temu praznika. U ovo doba godine, umjesto toga želite Božićni Solitaire. Karte morate slagati redom, izvlačeći iz špila u pravom trenutku.

Naravno, ovo je božićna tema, tako da je svaki nivo postavljen uz veselu prazničnu pozadinu—a pošto postoji 100 nivoa, to je mnogo praznične zabave.

Preuzmi  Android

Christmas Stories: The Gift of the Magi

Uronite u misterioznu zimsku priču uz ovu avanturu . Tvoja sestra biva stavljena na listu nestašnih i zli duh je odvodi. Na vama je da je vratite na vrijeme za Božić.

Ovo je uglavnom igra sa skrivenim predmetima, sa predivnim detaljima i živopisnim slikama, ali je umotana u intrigantnu priču, a usput ima i ugodne mini-igre. Osim toga, tu su i kolekcionarski predmeti i dostignuća za zaradu.

Preuzmi Android | iOS

Christmas Jigsaw Puzzles

Za mnoge su slagalice opuštajući način da provedu vrijeme, posebno tokom sezone praznika. Ali problem sa slagalicama je taj što vam treba puno prostora – nešto što rješava ova aplikacija .

Ova igra nudi veliki izbor svečanih zagonetki koje će vas zaokupiti, a težinu možete povećati odabirom koliko komada svaka slagalica ima. Također možete podesiti opcije poput toga da li dijelovi automatski sjednu na svoje mjesto.

Preuzmi Android

Delicious – Christmas Carol

Jedna od najboljih stvari u vezi Božića je sva hrana. Ali ako ste pojeli previše hrane, još uvijek možete da se oporavite u digitalnom svijetu. Preuzmite kontrolu nad Emily dok ona vodi svoje restorane kroz 61 nivo priče i 30 nivoa izazova.

Kupci će doći tražiti svoje narudžbe, a vaš je posao da ih pripremite, poslužite i naplatite. Budite brzi, inače ćete imati nezadovoljne kupce. Uz divnu muziku i šarm, ova igra za upravljanje restoranom je zadovoljstvo za igrati.

Preuzmi  Android | iOS

Najnovije

Popularno

Više savjeta