Najbolja aplikacija za Euro 2016 u fudbalu

Ako ste se zapitali koja je najbolja aplikacija za Euro 2016 prilično smo sigurni da je “Euro Football 2016” upravo ono što vi tražite!

Za nekog ko voli da periodično prati fudbal, ove informacije koja pruža Euro Football 2016 aplikacija su idealne da ga vrati u štos sa tekućim dešavanjima. Žargonski rečeno, “da se pohvata šta i kako”. Primjera radi, nema ko nije pratio kvalifikacije, međutim mnogi su bili fokusirani samo na grupu u kojoj igra njihova reprezentacija pa sada možda ne znaju koje su to ostale reprezentacije prošle dalje. Takođe, često se dešava da korisnici prestanu da prate kvalifikacije ukoliko njihova reprezentacija ne prođe dalje, pa tako kasnije nisu u toku sa Eurom. Ima mnogo i onih koji do samog Evropskog prvenstva nisu imali vremena da prate reprezentativna fudbalska dešavanja.

Najbolja aplikacija za Euro 2016 u fudbaluaplikacija za Euro 2016

Euro Football 2016 aplikacija je praktično “štek” pun informacija o svim reprezentacijama koji učestvuju u ovom takmičenju, o rasporedu utakmica, o statistici, uživo informacija o rezultatima, tabelama, timovima pa čak i stadionima! I što je najbitnije, tu nećete naći nešto što nije vezano za EP 2016. To je jako bitno za one koji žele, ili imaju vremena samo da prate Euro 2016.

Inače, Euro Football 2016 nije zvanična aplikacija ove fudbalske manfestacije, to moramo da istaknemo. No, bez obzira na to, ona je dostupna na Google Play prodavnici i možete je preuzeti odmah klikom na priloženi link: Euro Football 2016

Detalji aplikacije:

Ime: Euro Football 2016
Težina: 3.7 mb
Android verzija: 4.0 +
Ocjena sadržaja: PEGI3
Zahtjeva: – Pristup mreži / Pokretanje pri startupu

Također uvijek je dobro preuzeti i oficijelnu aplikaciju neke manifestacije. U ovom slučaju oficijelnu aplikaciju Europskog prvensta u Francuskoj 2016, možete preuzeti na OVOM linku.

Najnovije

Popularno

Više savjeta