Koji su najbolji Dual sim telefoni

Koji su to najbolji Dual SIM telefoni i zašto. Broj DualSIM pametnih telefona unutar Android zajednice se svakodnevno uvećava, pogotovu posljednjih par godina.

Mogućnost da uporedo, na jednom telefonu, koristite dva broja je veoma korisna stvar. Prvenstveno zato što nećete morati stalno da vadite i ubacujete kartice, naizmjeničeno, i samim tim, uključujete ili isključujete telefon. I da izuzmemo biznis korisnike koji jednostavno moraju da koriste dva ili više brojeva, svima ostalima je danas postalo bitno da imaju DualSIM telefon. Shodno tome, DualSIM telefoni su postali standard. Da je to istina govori i činjenica da skoro svi vodeći modeli današnjice imaju i svoju DualSIM verziju.

Najbolji Dual sim telefoni

Imajući u vidu da danas postoji gomila različitih DualSIM uređaja, istaknućemo one najpopularnije, provjereno dobre DualSIM telefone.

Xiaomi Mi 5xiaomi-Mi5

Ovo je telefon koji se direktno takmiči sa SingleSIM vodećim telefonima današnjice, kao što su Galaxy S7 ili LG G5. Xiaomi Mi 5 pakuje Snapdragon 820 čipset koji se trenutno podrazumijeva kao najmoćniji procesor na tržištu. Pride, novi Xiaomi Mi 5 ima i ogromnu bateriju, odličan dizajn, vrhunske kamere, itd. Znači sve što jedan premium telefon treba da ima.

Naravno, Xiaomi Mi 5 je i Dual SIM kompatabilan te se pomoću njega mogu koristiti dva broja. Kada se u obzir uzme činjenica da je Xiaomi Mi 5 premium telefon sa veoma visokim karakteristikama, njegova cijena je pravo iznenađenje. On košta 369$ za varijantu od 32 GB, dok je varijanta od 64 GB i 100$ skuplja.

Huawei Honor 7 huawei-honor-7

Honor 7 pruža ono što prosječni korisnik najviše želi, a to je odličan odnos cijene i kvaliteta. Realno, malo je takvih uređaja danas. Dizajn Honor 7 telefona je nešto što će svakako ostaviti odličan utisak na sve, a potom i čitač otiska prstiju i odličan vijek baterije, odnosno autonomija telefona.

Dakle, Honor 7 je izuzetno lijep Dual SIM telefon koji ima sve što današnji popularni telefoni. Što cijene tiče, ona iznosi oko 300$.

Moto G (2014)Moto G 2014

Jedini Dual SIM telefon koji ne košta mnogo, a koji je sa druge strane stvarno dobar, je Moto G (2014). Veliku pažnju je privukao na sebe kada je izašao jer pored Dual SIM karakteristike, Moto G pakuje mnogo toga korisnog, a ipak nije skup. On ima peto-inčni ekran bolji od većine današnjih ekrana koji se nalaze na znatno skupljim telefonima. Interna memorija mu je proširiva putem MicroSD kartice, ima 1 GB RAM-a i bateriju kapaciteta 2.070 mAh.

Generalno, Moto G (2014) pruža bolje performanse u odnosu na telefone sličnih karakteristika zahvaljujući čistom Android operativnom sistemu, koji nije presvučen Motorola korisničkim izgledom.

Huawei P8 LiteHuawei P8 Lite

Dual SIM Huawei P8 Lite model je duplo slabiji od svog moćnog “brata” Huawei P8 modela. Međutim, on takođe košta duplo jeftinije. Za razliku od pomenutog Moto G (2014) telefona, DualSIM P8 Lite je 4G poveziv i ima bolju postavku kamera. Doduše, ukusi su različiti, ali nekako nam se čini da je Huawei P8 Lite ljepši od Moto G (2014).

Inače, Huawei P8 Lite ima 2GB RAM-a, osmojezgrani procesor i 16 GB interne memorije, takođe proširivu putem MicroSD kartice. Ipak, ako priširite memoriju, onda P8 Lite gubi Dual SIM slot jer ga tada MicroSD zauzima.

Kada se uzme u obzir njegova cijena, koja je oko 190$, premium izgled i odlične specifikacije, Huawei P8 Lite djeluje kao odlična kupovina kada su u pitanju Daul SIM telefoni.

Postoji mnogo drugih povoljnijih Dual SIM telefona, međutim ovo je lista koja se odnosi na provjereno dobre DualSIM telefone.

Najnovije

Popularno

Više savjeta