Snapchat naočale su napokon na tržištu

Snapchat naočale su na tržištu. U njima se krije kamera sposobna za fotografisanje i snimanje. Kako će se ovaj proizvod provesti na tržištu i da li će skončati kao Google Glass?

Jedan par Snapchat naočala (Snapchat Spectacles) koštat će oko 120 eura i moći će se povezivati sa pametnim telefonom, tj. sa matičnom aplikacijom Snapchat. Nažalost, oni koji su spremni izdvojiti 120 eura za ovakvu napravu morat će pričekati jer se naočale trenutno mogu kupiti samo – vjerovali ili ne, u nekoliko automata na području SAD-a.Snapchat naočale

Snapchat naočale

Naočale koje se kupuju kao čokoladica u čekaonici pored fotografija moći će snimati i video sadržaj u vidu klipova u trajanju od 10 sekundi. Pratit će ih futrola koja će služiti za punjenje baterije.

Ono što će biti poteškoća za ovakav proizvod jeste uzimanje selfija što je praktično nemoguće, a koji su jedna od glavnih načina fotografisanja kada je u pitanju Snapchat. Iz toga slijedi da Spectacles idu ka stazi koju je utabao GoPro. Ostaje da se vidi koliko će ovaj potez imati odjeka među potrošačima.

Najnovije

Popularno

Više savjeta