Facebook testira novu opciju Snooze

Ako imate prijatelje koji su, primjerice, kupili novi automobil ili su na ljetovanju u nekoj od dalekih egzotičnih zemalja i dosađuju vam čestim objavljivanjem fotografija, društvena mreža Facebook uskoro bi mogla ponuditi rješenje.

Facebook testira novu opciju Snooze

Naime, riječ je o opciji Snooze, koja će korisnicima Facebooka omogućiti da privremeno prestanu pratiti određene osobe, stranice ili grupe, kako im se njihove objave ne bi pojavljivale u News FeeduSnooze nudi mogućnost prekida praćenja na 24 sata, sedmicu i 30 dana, a mnogim će korisnicima ova opcija biti vrlo korisna jer će ih “zaobići” razni neželjeni sadržaji.

Snooze je trenutno na raspolaganju samo malom broju korisnika SAD-a i još je uvijek riječ o testu, a nalazi se u gornjem desnom uglu posta (strelica prema dolje), gdje će biti vidljiva nadograđena opcija Unfollow. Ona u sklopu testa donosi Unfollow or Snooze, a korisnik će njezinim odabirom vidjeti koju opciju želi odabrati i na taj  način osigurati pročišćeniji News Feed.

Budući da je riječ o testu, ne možemo biti sigurni da će nova značajka doći i do nas jer puno toga ovisi o reakcijama trenutnih korisnika koji testiraju opciju Snooze, ali svakako se nadamo da će opciju uskoro dobiti svi korisnici diljem svijeta.

 

Izvor: Dnevnik.hr

Najnovije

Popularno

Više savjeta