Smršala 85 kilograma za manje od godinu dana

Simone Anderson Pretscherer iz Novog Zelanda postala je poznata nakon što je za manje od godinu dana izgubila 85 kilograma. Postigla je to napornim vježbanjem i promijenjenom ishranom, a višak kože je uklonila hirurškim putem.

Smršala 85 kilograma za manje od godinu dana

Imala 168 kilograma, a sada ima 83. Nepoznate osobe napale su je preko društvenih mreža kazavši kako je to sve laže i da nije mogla smršati tako brzo. No, dokazala im je to fotografijama na kojima joj visi koža prije nego je otišla na operaciju.

Make-up umjetnica pojavila se u showu Tyre Banks i pokazala svoje “novo” tijelo na koje je ponosna.

“Malo sam natečena, ali sam dobro. Imala sam odličnog hirurga”, kazala je.
Svoju transformaciju dokumentovala je fotografijama koje je sve vrijeme postavljala na internet.

“Svoje fotografije sam postavljala na internet i znala sam da nema povratka. Svoj put sam učinila javnim i morala sam smršati. Nisam mogla imati loše dane i sedmice, morala sam to sprovesti do kraja”, rekla je Tyri.

Istakla je kako je sve vrijeme, dok je bila gojazna, osjećala veliki pritisak jer je radila u industriji ljepote gdje svi izgledaju “savršeno”. Zbog toga se odlučila promijeniti svoj izgled. Uprkos naporu, uspjela je.

“Inspirisala sam hiljade drugih djevojaka i muškaraca širom svijeta da započnu svoj put gubitka kilograma i kada sam postigla svoj cilj, fotografija je postala viralna”, kazala je.

Sada jedva čeka ljeto kako bi uživala u svom tijelu i izgledu kao nikada do sada.

 

 

(Klix)

Najnovije

Popularno

Više savjeta