Kakvo ‘tijelo’! 4 savjeta za izgled iz snova Elle MacPherson

Australska manekenka dobila je nadimak ‘tijelo’ zahvaljujući zapanjujućoj figuri koja se u zadnjih tri desetljeća uopće nije promijenila. Ne čudi stoga što lijepa Elle s 51. godinom izgleda bolje nego nikad prije, niti što i dalje radi u modnom svijetu piše Zadovoljna. Evo njenih tajni:

Kakvo ‘tijelo’! 4 savjeta za izgled iz snova Elle MacPherson

1. Prehrana
Elle MacPherson jede zdravu hranu. Na njenom jelovniku nalaze se namirnice poput kvinoje, ribe, avokada, špinata, kelja, badema i korjenastog povrća, a svakoga dana popije 3 litre vode.

‘Ugađam si s malo tamne čokolade iza ručka ili večere, ponekad si priuštim maslac od kikirikija i sir. Nazivam sir posebnim zadovoljstvom jer ne jedem puno mliječnih proizvoda. Radije sagriješim s kakvim curryjem,’ priznaje Elle.

2. Suplementi
‘Koristim vitaminski suplement Super Elixir već godinama. Ako ga zaboravim ponijeti sa sobom, vratit ću se kući jer više ne mogu zamisliti dan bez njega. Sat i pol nakon jutarnjeg espressa popit ću svoju zelenjavu. Obično stavima 2 čajne žlčice u hladnu vodu od kokosa, ili ih pomiješam s malo bademovog mlijeka i voća,’ otkriva Elle.

3. Vježbanje
Australska manekenka nije oduševljena vježbanjem u teretani, umjesto toga preferira održati kondiciju bavljenjem različitim sportovima.

‘Volim pješačiti, voziti bicikl, daskati na vodi i snijegu, a trenutno dosta plivam. Volim kombinirati različite sportske aktivnosti, ali bez obzira na to što radim i gdje se nalazim svaki dan odvojim 45 minuta za neku vrstu vježbanja,’ kaže Elle.

4. Samopouzdanje
‘Mudrija sam i imam više duha. S godinama se povećala moja sposobnost da se nosim s novim situacijama. Mislim da sada izgledam mnogo bolje nego kad sam bila mlađa. Radim mnogo manje stvari za uljepšavanje, no fokusiram se na osnovu: lijepe ruke i nokte, dobra boja kose i frizura to je moja beauty rutina,’ otkriva Elle MacPherson.

Najnovije

Popularno

Više savjeta