Isprobaj ove zabavne eksplozivne vježbe i riješi se viška kilograma

Sportaši su u današnje vrijeme jači, brži i eksplozivniji nego ikada do sad, a razlog tome je što, osim svom odabranom sportu, posvećuju puno vremena dodatnim kondicijskim treninzima. Jedan od glavnih aduta kompletnog sportaša jest dobro razvijena eksplozivna snaga koja mu omogućava da razne pokrete vrši brže i snažnije. Osim sportašima, eksplozivne vježbe mogu biti od velike koristi i vama- rekreativcima, kojima ćete lakše doći do vašeg cilja, postići vitku liniju, ali i povećati funkcionalnost vašeg lokomotornog sustava pri različitim kretnjama u svakodnevnom životu. Ovo su neke vježbe koje mogu biti od pomoći u borbi protiv viška kilograma.

Isprobaj ove zabavne eksplozivne vježbe i riješi se viška kilograma

Eksplozivne vježbe su one pri kojima želimo što brže svladati opterećenje, te se tako brzo i snažno aktivira veliki broj mišićnih vlakana. Takve vježbe ubrzavaju rad energetskih sustava, troše puno kalorija i razvijaju mišiće koji postaju čvršći i snažniji, stoga ih svakako želite uključiti u svoj program.

Ovo su neke od najboljih eksplozivnih vježbi za rekreativce koje su učinkovite, ali i dinamične i zabavne. Možete ih raditi u serijama i ponavljanjima, ili u vremenskim intervalima, te ih uključiti u bilo koju rutinu kružnog treninga, ili pak kombinirati međusobno kao jedan metabolički trening za mršavljenje.

Naskoci

Swing

Izbačaj

Najnovije

Popularno

Više savjeta