Pjena za brijanje u drugačijim ulogama

Mislili ste da se pjena za brijanje može koristiti isključivo za brijanje? E pa varate se. Ovaj sveprisutni proizvod u domovima se može iskoristiti na dodatne načine i pomoći vam da riješite neke probleme.

Pjena za brijanje u 4 zanimljive solucije

1Dezinficirajte ruke
Ako se nalazite na putu ili možda kampovanju pjena za brijanje može biti jako korisna, a ponekad i praktičnija, od antiseptika, odnosno sredstva za dezinfekciju ruku. Jednostavno istisnite pjenu u dlanove, protrljajte ih i obrišite krpom ili ručnikom.

2Poliranje ogledala
Ako niste znali, pjena za brijanje će efikasno da očisti ogledala i pored toga će onemogućiti zadržavanje pare na njima poslije tuširanja.

3Za uklanjanje mrlja s odjeće i tepiha
Prebrišite mrlju vlažnom krpom te utrljajte pjenu za brijanje i ostavite da djeluje 10-15 minuta. Nakon toga isperite hladnom vodom i mrlja bi trebala u potpunosti nestati. Ako mrlja nije u potpunosti odstranjena, možete ponoviti postupak.

4Čišćenje pločica
Razne mrlje na pločicama je moguće ukloniti pomoću pjene za brijanje. Nanesite pjenu po pločicama i pustite da djeluje desetak minuta. Tvrdokornije mrlje možete izribati četkom te zatim prebrisati pločice mokrom krpom.

 

Najnovije

Popularno

Više savjeta