Online alati za dizajniranje interijera

Predstavljamo vam korisne alate za planiranje i dizajniranje vašeg ​​doma, soba, kuhinje, kupaonice i uredskog prostora, bez potrebe za prethodnim znanjem o dizajnu. Ako ste stvarno zainteresirani za dizajniranje svog doma, onog koji će odgovarati vašim potrebama i željama, svakako isprobajte besplatne online alate i programe za dizajniranje doma koje vam donosimo u nastavku.

Online alati za dizajniranje interijera

Autodesk Homestyler

Kada je riječ o dizajnu kuća, Autodesk ima proizvod pod nazivom Homestyler koji omogućuje stvaranje kuća, soba, kuhinja, kupaonica i vizualizaciju istih u 2D ili 3D prikazu. Softver je prilično jednostavan za korištenje. Jednostavno povucite i ispustite vrata i prozore u sobu, a zatim eksperimentišite sa namještajem i raznim dodacima. Nakon što završite svoj dizajn, možete ga podijeliti na društvenim mrežama.

Sweet Home 3D

Sweet Home 3D je besplatan alat za dizajn interijera koji vam pomaže u crtanju kuće i planiranju soba. Povucite i ispustite namještaj na mjesto koje želite, a zatim vizualizirajte rezultat u 3D-u. Aplikacija dolazi u dvije verzije: možete instalirati softver na svoje računalo ili ga koristiti online preko web preglednika.

SmartDraw

Uz SmartDraw softver za tlocrte, kreirajte plan kuće, krajolik, kuhinju, kupaonicu ili uredski prostor. Softver nudi puno gotovih rješenja za namještaj, kuhinjski inventar, ormare, biljke, elemente krajolika, kao i tekstura za pod i radne plohe.

SmallBluePrinter

SmallBluePrinter omogućuje korisnicima jednostavan način stvaranja tlocrta kuće. Slično aplikacijama iznad, program omogućuje povlačenje i ispuštanje vrata, prozora, zidova, namještaja, krajolika i raznih oblika u vaš tlocrt bez potrebe za ikakvim prethodnim znanjem dizajna.

SmallBluePrinter – Planer vrta

SmallBluePrinter ima drugi proizvod nazvan planer vrta. Umjesto projektovanja kuća i soba, planer vrta koristi se za planiranje vrta i krajolika. Jednostavno povucite i ispustite drveće, cvijeće, popločavanje i jezerca te ih posložite kako vam se sviđa.

Arrange-a-Room

Arrange-a-Room  je jednostavna online aplikacija za planiranje doma. Omogućuje jednostavno mijenjanje oblika prostorije, prilagođavanje veličine namještaja, eksperimentisanje sa stilom i bojama…

3Dream

3Dream čini planiranje i uređenje vašeg prostora vrlo jednostavnim. S više od 7500 modela, tekstura i materijala  možete lako stvoriti odličan 2D i 3D dizajn.

Roomsketcher

Roomsketcher je još jedan besplatan i jednostavan alat za dizajniranje interijera. Možete preuzeti aplikaciju ili raditi preko web preglednika.

Najnovije

Popularno

Više savjeta