Iskoristite Tic Tac kutijicu na zanimljive načine

Vjerovatno je većina nas u svom životu barem jednom probala Tic Tac bombone. Ove osvježavajuća pepermint bombone se jako često nalaze u našim torbama ili automobilima. Međutim pored osvježavanja daha, čak i kada pojede sve, plastična kutijica vam može biti korisna na mnoge načine. Pročitajte i kako.

Tic Tac kao izvor inspiracije i kreativnosti

1Iskoritite Tic Tac kutijicu kao spremnik za oštrenje olovaka. Obično, metalno oštrilo fiksirajte kroz otvor na poklopcu. Ono će se zaglaviti te tako možete oštriti olovke, a strugotine će ostati u ambalaži. Za bolji opis pogledajte priloženi video.

2Može poslužiti i kao kutijica za ukosnice . Naime u kutijicu možete ostaviti sve ukosnice te kroz otvor na poklopcu ih vaditi po potrebi.

3Razne začine i sjemena spremite u Tic Tac kutijicuJednostavno u kutijicu uspite začin ili sjeme nekog voća ili povrća te jednu naljepnicu zalijepite i napišite ime začina ili sjemena.

4Ako u automobilu po raznim pretincima imate sitni novac, Tic Tac kutijicu možete iskoristiti i za to. Jednostavno kovanice ubacite u kutijicu te je stavite u automobil ili torbu.

5Slušalice od mobitela ili MP3 playera možete staviti u kutijicu te ponijeti sa sobom u torbi ili džepu. Na ovaj način će se izbjeći svima nama mrsko zapetljavanje slušalica.

6Ako krećete na put, Tic Tac kutijica može biti jako korisna. Izvadite nekoliko štapića za uši, spremite ih u kutijicu i spremite u torbicu. Također ako pijete neke tablete možete ih ubaciti u kutijicu i tako ponijeti sa sobom.

7Ukrasne trake spremite u kutijicu. Jednostavno zarolanu vrpcu za ukrašavanje poklona ili tkanina stavite u kutijicu te provucite kroz otvor na poklopcu. Po potrebno jednostavno izvucite dio trake jer se na taj način neće zapetljati i zgužvati.

8Također na poslu Tic Tac kutijica može poslužiti. Naime možete spajalice ili pribadače staviti u ove kutijice i onda vaditi i koristiti po potrebi.

Najnovije

Popularno

Više savjeta