Kako krekovati igricu

0
2120

Nabavili ste neku sjajnu PC igricu ali je ne možete odmah pokrenuti jer vam zahtjeva da je krekujete. Naučite kako krekovati igricu kroz sljedećih 6 koraka ili jednostavno pogledajte video.

Kako krekovati igricu

1 Prvo ćete instalirati željenu igricu, i kada to uradite u “Program Files“ će vam se pojaviti nova ikonica sa nazivom te igre ili njenog proizvođača (npr Warcraft ili Blizzard i slično).

2 Provjerite da li vam igrica zaista zahtjeva krekovanje. To ćete uraditi tako što čete ući u taj folder i kliknuti na ikonicu za pokretanje. Ako je ne pokrene i izbaci vam grešku da je potrebno ubaciti ispravan disk ili slično, moraćete da je krekujete.

3 Ubacite disk u vaš čitač ako već nije u njemu. Na tom disku nađite folder za krekovanje koji će najčešće biti pod imenom Crack ili možda Razor 101 ili nešto slično.

4 Otvorite taj folder i među fajlovima nađite onaj koji ima ikonicu kao i ona koja vam služi za pokretanje tj launchovanje te igrice.

5 Taj fajl kopirajte u folder gde je igrica instalirana (novi folder koji se pojavio u “Program Files“ kada ste instalirali igricu). Dobićete pitanje da li želite da taj fajl prekopirate preko već postojećeg za pokretanje igrice. Kliknite Yes.

6 Vaše krekovanje je završeno. Sada možete pokrenuti vašu novu PC igricu.

Uživajte!