Trendi haljine za djevojčice: Šta će biti apsolutni hit ove sezone

Šta je to šta modni svijet sve priprema kada je dječija moda u pitanju? Početak godine skoro uvek služi da se malo zaviri u trendove koji se pripremaju i koji su već gotovi za predstojeću sezonu, a ako pogledamo haljine za djevojčice onda su nam proljeće i ljeto u znaku zabave i sunca.

Kao i uvijek, haljinice za princeze donose sa sobom mnogo ljepote, nježnosti i savršenih dezena, pa se to prenosi i na sljedeću, ali i na svaku narednu sezonu. Ono šta se zadržava jesu prirodni, udobni i mekani materijali, koji omogućavaju potpun komfor djeci i slobodu tokom igre, ali kada govorimo o određenim dezenima, bojama i modelima, evo šta je to što će biti najpopularnije u narednim mjesecima.

Trendi haljine za djevojčice: Šta će biti apsolutni hit ove sezone

Neon boje preuzimaju primat

Pink, zelena, žuta, narandžasta… Neon boje će biti glavni hit ovog proljeća i ljeta kada govorimo haljinama za djevojčice i uopšte odjevnim komadima koji su njima posvećeni. Neon boje i te kako sa sobom nose energiju ljeta i sunca, a takve će biti i haljine za djevojčice kod većine brendova, jer najbolje iskazuju radovanje zbog lijepog i toplog vremena. Zato, ako naiđete na komad u ovakvoj boji, posebno ako je još uvijek na sniženju, slobodno kupujte, jer ćete tako mališanima obezbjediti dobar modni detalj, a svi dobro znamo da se djeca danas i te kako razumiju u to šta žele da obuku, a šta ne.

Pastelni tonovi za nježne kombinacije

Nasuprot jarkim i „napadnim“ neon bojama biće i dalje svi mogući pastelni tonovi. Jednobojne ili u kombinaciji više boja, haljine za djevojčice u pastelnim bojama izgledaju savršeno na najmlađima, zbog čega će se bespogovorno zadržati tu gdje jesu. Posebno su dobre za biranje kada se nešto proslavlja i kada želite da vaše princeze izgledaju lijepo, svečanije i nježno. Pastelni tonovi će vam pomoći i da postignete sve popularniji retro stil i u dječijoj modi, pa u kombinaciji sa teksasom, nekim kožnim čizmicama, dobićete apsolutno sve šta ste zamislili.

Duks haljine za djevojčice kao apsolutni hit proleća

Duks haljine su se pojavile najprije u okviru mode za odrasle, a onda zbog jednostavnog kombinovanja, udobnosti i dobrog izgleda vrlo brzo su se našle i u okviru dječije mode i dječijih garderobera. Zato će ovo proljeće koje slijedi biti sasvim sigurno u znaku duks haljina za djevojčice u razičitim krojevima, bojama i dezenima. Bilo da idete u šetnju, na rođendan, putovanje, neku proslavu, ili da šaljete svoje dijete u vrtić, predškolsko ili školu, u kombinaciji sa hulahopkama i jaknom, imaćete odličnu odjevnu kombinaciju u svega nekoliko minuta.

Koža i teksas se vraćaju na velika vrata

Prethodnih nekoliko sezona su se haljine za djevojčice mnogo više mogle videti u izradi od pamuka, tila, somota, te sličnih materijala i najviše u jednobojnim ili cvjetnim dezenima. Sezona koja dolazi sve više ubacuje i dva materijala koje se nisu toliko koristila, a to su koža i teksas.

Ovog proljeća i ljeta, a možete u tekuću zimu da ubrojite i to, kožne i teksas haljine za djevojčice su nešto što bi trebalo imati u ormaru. Nakon svega, samo odaberite koji trend vam se najviše dopada i ka kojim komadima ćete najprije krenuti?

 

Najnovije

Popularno

Više savjeta