Viber ima novu opciju koja će svima olakšati dopisivanje

Samouništavanje poruka do sada je bilo moguće isključivo u “tajnoj” razmjeni poruka na Viber-u, međutim, iz kompanije su najavili uvođenje ove opcije u svim oblicima. Naime, korisnici imaju priliku da postave željeno vrijeme, nakon koga će se poruka sama izbrisati, bilo da je riječ o video poruci, zvučnoj ili tekstualnoj poruci.

Viber ima novu opciju koja će svima olakšati dopisivanje

Takođe, ovo se odnosi i na razmjenu fotografija i video snimaka, ali i različitih datoteka i dokumenata. Dostupan vremenski period biće nekoliko sekundi ili minuta do sat ili čak 24 sata.

Kako promijeniti zvuk poruke na Viberu

Automatsko odbrojavanje do brisanja sadržaja započinje onoga trena kada primalac otvori poruku. Takva opcija dodatno će osnažiti poziciju Viber aplikacije kao jedne od najsigurnije svjetske aplikacije za razmjenu poruka.

Viber aplikacija je već godinama pokazala koliko pažnje posvećuje privatnosti korisnika. Tako je još 2015. godine predstavio opciju “izbriši poruku”, 2016. godine na red je došla obostrana enkripcija podataka, a skriveni i tajni razgovori uvedeni su 2017. godine.

Kako aktivirati ovu opciju?

Potrebno je najprije kliknuti na ikonicu sata na dnu same konverzacije sa kontaktom i odabrati vremenski period do samouništenja poruke. Nakon toga, normalno možete nastaviti sa dopisivanjem i slanjem različitog sadržaja.

Najnovije

Popularno

Više savjeta