Besplatni izvori za učenje Photoshopa

Ako pitate profesionalce najbolji alat za obradu fotografija je Adobe Photoshop. To je program koji pruža beskrajne mogućnosti pri obradi fotografija. Ipak Adobe Photoshop i nije najjednostavniji alat za korištenje tako da vam donosimo nekoliko dobrih tutorijala koji će vam sigurno pomoći pri savladavanju ovog programa i načina na koji funkcioniše.

Besplatni izvori za učenje Photoshopa

Adobe Photoshop tutorijal

Adobe omogućuje pristup brojnim videozapisima i praktičnim vodičima uz koje ćete bez problema svladati osnove, no otkrit će vam i kako svladati naprednije tehnike. Njihovi su tutorijali potpuno besplatni i lako dostupni te ih možete koristiti u bilo koje vrijeme.

Udemy

Udemy uglavnom nudi tutorijale i kurseve koji se plaćaju, ali oni koji se odnose na Photoshop se nude besplatno. Mnogi od njih su prikladni za početnike, te su jako dobro ocijenjeni od Udemy korisničke zajednice.

GCF LearnFree.org

Besplatni tutorijali na GCFLearnFree.org omogućuju vam deset osnovnih lekcija i pet dodatnih, uključujući i test kako bi mogli testirati vaše stečene vještine. Ovaj je program namijenjen za početnike.

Photoshop Essentials

Kreirajući lekcije za Photoshop Essentials tvorci su na umu imali početnike. Informacije su dostupne na samoj stranici, ali i na njihovom YouTube kanalu. Neke od informacija su potpuno bazične kao npr. kako učitati sliku koristeći Photoshop softer, dok su druge usmjerene na zabavu, uređivanje i detalj.

Trevor Morris Photographic

Trevor Morris Photographics nudi brojne kratice na tastaturi prilikom korištenja Photoshopa i obrade fotografija. Ovo je sjajna stranica jer će vam ušedjeti puno vremena pri radu.

Sleek Lens

Ovaj foto blog pruža brojne informacije i zanimljivosti. Nudi brojne postove u kojima ćete osim o Photoshopu puno naučiti i o samom fotografiranju, kadriranju, rasvjeti i brojnim stvarima koje su vrlo bitne za dobru fotografiju.

Design Stacks

Od A do Ž ili u ovom slučaju od A do P, Design Stacks nudi lekcije od početka do kraja Photoshop programa.

Najnovije

Popularno

Više savjeta