Besplatne stranice za uređivanje fotografija

Neosporno je da je Photoshop odličan program za obradu i uređivanje fotografija, ali za vas koji nemate prevelike zahtjeve za obradom fotografija, online programi za uređivanje slika su jednostavnije rješenje. Ne morate biti profesionalac u korištenju Photoshopa. Ovi besplatni alati odlična su alternativa i vrlo jednostavni za korištenje.

Besplatne stranice za uređivanje fotografija

1Canva je besplatna web aplikacija koja nudi bezbroj grafičkih mogućnosti koje se mogu iskoristiti za izradu prezentacija, plakata, vizitki i pozivnica do fotografija za podjelu na blogu i društvenim mrežama. Ukoliko se u aplikaciju prijavite putem Facebooka, možete iskoristiti svoje Facebook fotografije.

2Pixlr je jedan od najpopularnijih besplatnih online servisa za uređivanje fotografija.  Slike možete dodavati s računara, otvoriti uz pomoć URL-a ili u njemu otvoriti albume s vašeg Facebook profila. Najsličniji je Photoshopu, ali mnogo je jednostavniji.

3PicMonkey je vjerojatno najjednostavniji online alat za obradu fotografija. Besplatna verzija nudi mnogo specijalnih efekata, okvira i tipova fontova, a osim osnovnih opcija, ima mogućnost dodavanja različitih stickera i predložaka.

4Fotor  je alat za obradu  fotografija dostupan online, kao i u mobilnoj verziji. Nudi slične mogućnosti kao i PicMonkey, od niza filtera do različitih zabavnih naljepnica te je također povezan s društvenim mrežama.

Također možete provjeriti i neke od ovih alata:

 

 

Najnovije

Popularno

Više savjeta