Instagram savjeti i trikovi

Instagram je društvena mreža koja postoji od 2010. godine, a broj njenih korisnika stalno raste. Prema posljednje dostupim podacima mrežu mjesečno koristi milijardu ljudi, a dnevno njih oko pola milijarde. Ovi instagram savjeti i trikovi će vam pomoći da poboljšate i maksimalno iskoristite mogućnosti ove mreže.

Posjetite naš Instagram profil eKako

Instagram savjeti i trikovi

Opis profila u različitim fontovima

Vaše ime i opis profila, ne moraju biti ispisani u zadanom fontu Instagrama, nego se s izgledom slova možete malo i poigrati pa vam ona mogu biti ispisanau drugim fontovima To ne možete učiniti unutar samog Instagrama, nego za odabir različitih fontova morate koristiti neku drugu stranicu, poput igfonts.io ili lingojam.com. Dovoljno je u prazan prostor upisati željeni tekst koji odmah prelazi u druge fontove te nakon odabira željenog fonta kopirati tekst u opis profila na Instagramu.

Pregled svih objava koje ste “lajkali”

Ako se iz nekog razloga želite prisjetiti svih objava koje ste “lajkali”  na Instagramu, to možete učiniti na jednostavan način. Otvorite svoj profil, a zatim dodirnite ikonu tri crtice u gornjem desnom uglu. Odaberite “postavke” > “korisnički račun”  te opciju “objave koje ste označili sa ‘sviđa mi se”

Kako povećati broj filtera

Nakon što otvorite fotografiju koju želite objaviti otvara vam se i okvir za dodavanje filtera. Povlačite prstom filtere s desna na lijevo, sve dok ne dođete do posljednjeg. Ondje ćete ugledati ikonu “upravljanje”, a dodirom na nju otvara vam se preglednik filtera koje koristite te dodatni, neoznačeni filteri. Da biste i njih koristili, potrebno je označiti kvačicu u kružiću desno.

Koristite Instagram za uređivanje fotografija

Instagram možete koristiti kao neku vrstu jednostavnog photoshopa. Nakon što odaberete  fotografiju, uredite je dodavanjem filtera unutar Instagrama, uključite na mobitelu opciju “zrakoplovni način rada”. Potom se vratite u Instagram i dodirnite opciju za objavu fotografije. Nakon toga pojavit će vam se poruka greške “Automatski će se objaviti, ako je moguće”. Pored te poruke nalaze se tri tačkice. Nakon što ih dodirnete, odaberite opciju odbaci objavu. Uređena fotografija neće se objaviti na Instagramu, ali će biti spremljena u galeriji vašeg uređaja.

Kako sakriti fotografije na kojima ste označeni

Odaberite fotografiju drugog korisnika koju želite sakriti. Otvorit će vam se na profilu tog prijatelja pa potom dodirnite tri tačkice iznad fotke. Odaberite “mogućnosti objave”, a potom plavi slajder povucite ulijevo.

Obrišite povijest pretraživanja na Instagramu

Uđite u “postavke“, a potom odaberite opciju “privatnost i sigurnost” Pri samom dnu ekrana bit će vam dostupna opcija “očisti povijest pretraživanja”.

Sakrijte status aktivnosti na Instagramu

Uđite u “postavke”, a potom odaberite “privatnost i sigurnost”. Dodirnite opciju “status aktivnosti” i plavi slajder pored opcije “prikaži status aktivnosti” povucite ulijevo. Kada je ova funkcija isključena ni vi nećete moći vidjeti status aktivnosti drugih korisničkih računa

Najnovije

Popularno

Više savjeta