Trik za više lajkova na Instagramu

Platforme kao što je Instagram gotovo na mjesečnom nivou mijenjaju algoritam po kom funkcionišu. Korisnici su u stalnoj potrazi kako do više lajkova na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Trik za više lajkova na Instagramu

I dok su neki trikovi i savjeti tu da nam pomognu da na fotografijama ispadnemo ljepši, ili da one ispadnu bolje – u nadi da ćemo zainteresovati što veći broj ljudi, postoje i oni koji su znatno konkretiniji. A jedan takav podijelila je umjetnica Mariana Avila. Ona je otkrila da Instagram favorizuje postove koji koriste njegove filtere.

Mnogi korisnici Instagrama objavljuju već sređene fotografije i zbog toga ne dodaju dodatne filtere, ali Avila je pronašla rješenje za ovaj problem. Ona predlaže korištenje Instagram filtera u jako malom procentu. Sudeći po njoj, dovoljno je 2 do 5 odsto.

Nakon njene objave, odmah je došlo do podijeljenih mišljenja. Pojedini smatraju da je to presmiješno, dok drugi koji su isprobali njen trik tvrde da djeluje 100 odsto. Još jedan savjet koji bi trebalo isprobati jeste objavljivanje posta 15 minuta prije trenutka kada je publika najaktivnija.

Instagram eKako

Najnovije

Popularno

Više savjeta