Kako ubrzati video na TikToku

Tik Tok je jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu danas, a dolazi nam iz Kine. Postala je mega popularna brzinom svjetlosti, vjerojatno primarno zbog vrste sadržaja koji nudi, a to je da ljudi iz cijelog svijeta objavljuju kratke videe različitih koncepata.

TikTok je najbolja platforma za korištenje kratkih video zapisa. Ali šta se dešava kada naiđete na nešto zanimljivo, ali vidljivo duže od klipova od deset sekundi koje ste navikli da gledate? Pa, možete ubrzati taj video. Donosimo kratko upustvo kako ubrzati video na ovoj platformi.

Kako ubrzati video na TikToku

Toliko je lako skrolovati i skrolovati da čak možete doći do tačke u kojoj ćete morati da ograničite vijreme ekrana na TikToku. Na kraju krajeva, ima toliko videa za vidjeti.

Ali ponekad je video jednostavno prespor za vaš ukus. I dalje ga želite gledati a da vam ništa ne nedostaje, ali ne možete podnijeti njegov trenutni tempo.

TikTok vam omogućava promjenu brzine reprodukcije videozapisa. Prvo kliknite na dugme za dijeljenje na desnoj strani ekrana. Zatim, kada vidite tri reda opcija, idite na treći red i prevucite ga tako da se dugmad pomjeraju s lijeva na desno.

Na kraju ćete vidjeti ikonu koja se zove Playback speed (Brzina reprodukcije). Dodirnite tu ikonu i odaberite brzinu koju želite postaviti za video. Možete odabrati 1,5x ili 2x brže ili čak sporije pri 0,5x.

Promjene koje imaju smisla za platformu

TikTok je poznat po kratkom i brzom sadržaju, pa je ova funkcija upravo ono što je trebalo. I dalje vidite sve što je uključeno u videozapise, ali sa tempom koji vama odgovara.

Najnovije

Popularno

Više savjeta