Besplatne aplikacije za kardio trening

U današnjem modernom dobu, tehnologija je postala neizostavan dio naših života, uključujući i našu brigu o zdravlju. Kada je u pitanju kardio trening, mnogi od nas traže efikasne načine kako bi ostali aktivni, fit i zdravi, a u tome nam pomažu brojne aplikacije koje su pristupačne i besplatne. Ove aplikacije nude razne vježbe, planove treninga i motivaciju kako bi nam pomogle da održimo zdravu i aktivnu svakodnevicu. U ovom članku predstavit ćemo nekoliko besplatnih aplikacija za kardio trening koje su dostupne na različitim mobilnim platformama.

Besplatne aplikacije za kardio trening

1. Nike Training Club

Nike Training Club je popularna aplikacija koja nudi širok spektar vježbi, uključujući kardio treninge, snagu i fleksibilnost. Aplikacija sadrži besplatne vježbe koje su kreirali profesionalni treneri i sportaši. Također, omogućuje personalizirane planove treninga, praćenje napretka i savjete o prehrani. Ova aplikacija je pogodna za sve razine tjelesne kondicije, bez obzira jeste li početnik ili iskusni sportaš.

Android/iOS

2. Adidas Training by Runtastic

Adidas Training je još jedna popularna aplikacija za kardio trening koja nudi širok izbor vježbi za sagorijevanje kalorija i poboljšanje kardiovaskularnog zdravlja. Aplikacija također sadrži video upute za vježbe kako bi korisnici pravilno izvodili treninge. Dodatno, pruža mogućnost praćenja trajanja treninga, prijeđene udaljenosti i kalorija potrošenih tokom vježbanja.

Android/iOS

3. 7 Minute Workout

Ako ste zauzeti i imate ograničeno vrijeme za trening, 7 Minute Workout aplikacija je odličan izbor. Ova aplikacija nudi brze i intenzivne vježbe koje traju samo sedam minuta, ali su izuzetno učinkovite za sagorijevanje kalorija i poboljšanje kardiovaskularnog zdravlja. Vježbe se izvode bez ikakve dodatne opreme, što je čini idealnom za vježbanje kod kuće ili na putovanju.

Android/iOS

4. Strava

Strava je više od klasične aplikacije za kardio trening jer povezuje ljude sličnih interesa. Osim što pruža mogućnost praćenja trčanja, vožnje bicikla i drugih kardio aktivnosti, Strava omogućuje korisnicima da se povežu s drugim sportistima, prate njihove aktivnosti i dijele vlastite postignuća. To je odličan način za motivaciju i druženje s ljudima koji dijele istu strast prema kardio treningu.

Android/iOS

5. Fitbod

Fitbod je aplikacija usmjerena na trening snage, ali također nudi razne kardio vježbe za sagorijevanje kalorija i poboljšanje izdržljivosti. Ova aplikacija prilagođava treninge individualnim ciljevima i tjelesnoj kondiciji svakog korisnika. Također, prati napredak i preporučuje nove vježbe kako bi se izbjegla rutina i dosada.

Android/iOS

Prije nego što odaberete aplikaciju za kardio trening, važno je da razmislite o svojim ciljevima, trenutnoj tjelesnoj kondiciji i preferiranim vrstama vježbi. Svaka od navedenih aplikacija ima svoje prednosti i posebnosti, stoga preporučujemo da isprobate više njih kako biste pronašli onu koja najbolje odgovara vašim potrebama i željama. Bez obzira na odabranu aplikaciju, redovito vježbanje i briga o tijelu osigurat će vam zdraviji i aktivniji način života. Sada, uzmite svoj pametni telefon, preuzmite jednu od ovih aplikacija i krenite prema boljoj kondiciji!

Isprobajte kratki trening za dugo sagorijevanje kalorija

Najnovije

Popularno

Više savjeta